Vi vet å verdsette
deg og din bolig!​

Verdi Eiendomstakst AS ble grunnlagt i 2011. Den gang da som nå, med tydelige verdier og en grunnleggende visjon om å hjelpe folk på Helgeland med en trygg bolighandel. Dette slik at reklamasjoner, konflikter eller tvistesaker IKKE oppstår i etterkant av eierskiftet.


Hele Helgeland er vårt geografiske område, og vi er i dag lokalisert i Mo i Rana.  Kontaktinformasjon finner du her.


Verditakstens formål
er som oftest i forbindelse med salg på det åpne markedet. Men mange trenger også en verditakst i forbindelse med salg innad i familien, for eksempel ved arv/dødsbo eller at en av barna skal overta foreldrenes bolig. Mange trenger også en verditakst når boligens verdi skal deles i forbindelse med samlivsbrudd, eller motsatt; ved innkjøp i bolig. Det er også svært mange som trenger en verditakst i forbindelse med banklån, enten i forbindelse med pant i egen bolig eller refinansiering av eksisterende boliglån for bedre rentebetingelser.

 

De fleste takstoppdrag bestilles via eiendomsmeglere. I tillegg får vi også mange takstoppdrag fra private boligeiere som trenger en verditakst til ulike formål.

Vårt team

I vår bedrift jobber vi alltid sammen i team for at takstrapportene skal ha høy kvalitet. Vi vil gjøre vårt ytterste for at møtet med takstmannen blir en hyggelig opplevelse.

Ønsker du å lese mere om oss?

– Artikkel i rana.no om hvordan en grundig takstrapport kan øke verdien på boligen din, og er med på å forhindre kompliserte reklamasjoner.

– Artikkel i Rana Blad om de nye forskriftene i avhendingsloven.

Dag Ottar Mikalsen og Ørjan Klausen. Foto: Bjørn Leirvik

Takk til Elisabeth Eide Art for lån av bilder til nettsiden. Hennes uttrykk med en blanding av helgelandsnatur og gamle hus syns vi passer fint med vår profil.

Skroll til toppen