Våre ansatte​

Dag Ottar Mikalsen
Daglig leder / takstmann / Bygningssakkyndig

Dag Ottar Mikalsen

Sannsynligvis verdens sterkeste takstmann med sine 255 kilo i benkpress. Dag Ottar er utdannet bygningstekniker og har en allsidig bakgrunn fra drift av treningssenter til eiendomsmegler, og siden 2011 som lidenskapelig takstmann.

Ørjan
Administrativ leder

Ørjan Klausen

Med sin lange erfaring innenfor kontorfaget styrer Ørjan dagene våre med stødig hånd. Ørjan er ofte den første du møter når du kontakter oss, og han har et brennende engasjement for god kundeservice

Telefon: 48 30 50 20

E-post: orjan@vet.no

Takstmedarbeider

Irene Mikalsen

Bedriftens ryggrad. Irene er med på nesten samtlige takstoppdrag og avlaster våre takstmenn på utmerket vis. Med sin lange erfaring innenfor taksering får hun med seg detaljene som er med på å gjøre bolighandelen trygg. 

Telefon: 48 30 50 20

E-post: irene@vet.no

TAKSTMANN / BYGNINGSSAKKYNDIG

Marius Høgås

Yngstemann på laget vårt. Marius har 7 års erfaring som tømrer og har fullført utdanningen som bygg-/tømrermester i 2020. Etter å ha gått i lære i bedriften som takstfullmektig gjennomførte han siste eksamen i desember 2021 og er nå sertifisert takstmann.

Telefon: 48 30 50 20

E-post: post@vet.no

TAKSTMANN / BYGNINGSSAKKYNDIG

Sindre Jakobsen

Sindre er foreløpig siste tilskudd på laget. Sindre er i likhet med Marius utdannet bygg/tømrermester i 2020. Han har tatt takstutdannelsen parallelt med at han har jobbet som tømrer, men startet som takstfullmektig i VET i oktober 2021. Hadde også siste eksamen i desember 2021 og er nå sertifisert takstmann.

Telefon: 48 30 50 20 

E-post: post@vet.no

REGNSKAPSANSVARLIG

Solveig Mikalsen

Med sin lange erfaring innenfor regnskapsføring har Solveig stålkontroll. Med henne på laget vet vi andre at vi utelukkende kan konsentrere oss om våre oppgaver, som er å skrive gode og grundige takstrapporter.

Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige medarbeidere som kan styrke vårt team. Hvis du har byggteknisk utdanning og et brennende ønske om å bistå folk på Helgeland med en trygg bolighandel, så er du velkommen til å sende oss en åpen søknad til post@vet.no.

Rull til toppen