Våre ansatte​

Dag Ottar Mikalsen
Daglig leder / takstmann / Bygningssakkyndig

Dag Ottar Mikalsen

Sannsynligvis verdens sterkeste takstmann med sine 255 kilo i benkpress. Dag Ottar er utdannet bygningstekniker og har lang erfaring med taksering. Siden 2011 har han taksert over 2 000 eiendommer på Helgeland. Dag Ottar innehar en rekke sertifiseringer og er godkjent medlem av Norsk Takst.

Ørjan
Administrativ leder

Ørjan Klausen

Med sin lange erfaring innenfor kontorfaget styrer Ørjan dagene våre med stødig hånd. Ørjan er ofte den første du møter når du kontakter oss, og han har et brennende engasjement for god kundeservice

Telefon: 48 30 50 20

E-post: orjan@vet.no

Takstmedarbeider

Irene Mikalsen

Bedriftens ryggrad. Irene er med på nesten samtlige takstoppdrag og avlaster våre takstmenn på utmerket vis. Med sin lange erfaring innenfor taksering får hun med seg detaljene som er med på å gjøre bolighandelen trygg. 

Telefon: 48 30 50 20

E-post: irene@vet.no

TAKSTFULLMEKTIG

Jørgen Kulstad

Jørgen har 10 års erfaring som tømrer, og er nå godt i gang med sin mesterbrevsutdanning.  Jørgen er alltid i godt humør og møter deg med et smittende smil. Han har fagbrev i tømrerfaget og er godkjent takstfullmektig og medlem av Norsk Takst.

Telefon: 48 30 50 20

E-post: jorgen@vet.no

REGNSKAPSANSVARLIG

Solveig Mikalsen

Med sin lange erfaring innenfor regnskapsføring har Solveig stålkontroll. Med henne på laget vet vi andre at vi utelukkende kan konsentrere oss om våre oppgaver, som er å skrive gode og grundige takstrapporter.

Telefon: 95 17 39 85

E-post: regnskap@vet.no

TaKSTFULLMEKTIG

Jim Thomas Løkås

Jim Thomas har hele 17 års erfaring fra tømring. Opprinnelig fra Plurdalen, men nå bosatt på Skonseng. Han har fagbrev i tømrerfaget, er i gang med mesterbrevet og er godkjent takstfullmektig og medlem av Norsk Takst. 

Telefon: 91 64 38 59

E-post: jimthomas@vet.no

Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige medarbeidere som kan styrke vårt team. Hvis du har byggteknisk utdanning og et brennende ønske om å bistå folk på Helgeland med en trygg bolighandel, så er du velkommen til å sende oss en åpen søknad til post@vet.no.

Rull til toppen