Våre ansatte​

Dag Ottar Mikalsen
Daglig leder / SERTIFISERT TAKSTINGENIØR / ENERGIRÅDGIVER

Dag Ottar Mikalsen

Sannsynligvis verdens sterkeste takstmann med sine 255 kilo i benkpress. Dag Ottar er utdannet bygningstekniker og har lang erfaring med taksering. Siden 2011 har han taksert over 2 500 eiendommer på Helgeland. Dag Ottar innehar en rekke sertifiseringer og er godkjent medlem av Norsk Takst.

Telefon: 48 30 50 20

E-post: dagottar@vet.no

TAKSTINGENIØR / ENERGIRÅDGIVER

Jim Thomas Løkås

Jim Thomas har hele 17 års erfaring fra tømring. Med andre ord innehar han lang og god kompetanse for å kunne vurdere byggtekniske forhold. Han har fagbrev i tømrerfaget, er i gang med mesterbrevet og er godkjent takstfullmektig og medlem av Norsk Takst. 

Telefon: 48 30 50 20

E-post: jim@vet.no

TAKSTINGENIØR / ENERGIRÅDGIVER

Jørgen Kulstad

Jørgen har 10 års erfaring som tømrer, og er nå godt i gang med sin mesterbrevsutdanning.  Jørgen er alltid i godt humør og møter deg med et smittende smil. Han har fagbrev i tømrerfaget og er godkjent takstfullmektig og medlem av Norsk Takst.

Telefon: 48 30 50 20

E-post: jorgen@vet.no

Senior Takstmedarbeider

Irene Mikalsen

Bedriftens ryggrad. Irene har 11 års erfaring ute i felten sammen med våre takstingeniører. Med sin lange erfaring, kunnskap og kompetanse innenfor taksering og tilstandsanalyse boligeiendom får Irene med seg detaljene som er med på å gjøre bolighandelen trygg for begge parter.

Telefon: 48 30 50 20

E-post: irene@vet.no

Simon Aag
Takstingeniør

Simon Aag

Simon er en erfaren fagperson innen byggebransjen med hele 16 års erfaring som tømrer og 10 års erfaring som byggeleder.

Som takstfullmektig kan Simon trekke sin forståelse av byggestrukturer, materialer og byggeprosedyrer for å nøye vurdere byggtekniske forhold. Han har fagbrev i tømrerfaget, er godkjent takstfullmektig og medlem av Norsk Takst.

Telefon: 48 30 50 20

E-post: simon@vet.no

Ørjan
Administrativ leder

Ørjan Klausen

Med sin lange erfaring innenfor kontorfaget styrer Ørjan dagene våre med stødig hånd. Ørjan er ofte den første du møter når du kontakter oss, og han har et brennende engasjement for god kundeservice

Telefon: 48 30 50 20

E-post: orjan@vet.no

Kontor- og takstmedarbeider

Thea H Pedersen

Telefon: 48 30 50 20

E-post: thea@vet.no

REGNSKAPSANSVARLIG

Solveig Mikalsen

Med sin lange erfaring innenfor regnskapsføring har Solveig stålkontroll. Med henne på laget vet vi andre at vi utelukkende kan konsentrere oss om våre oppgaver, som er å skrive gode og grundige takstrapporter.

Telefon: 95 17 39 85

E-post: regnskap@vet.no

Emelie Mikalsen Breivold
Styreleder

Emelie Mikalsen Breivold

Emelie har evnen til å skape orden i kaos, og hun er kjent for å være rettferdig i alle sine beslutninger. Med en «serviceminded» tilnærming går Emelie alltid det ekstra steget for å sikre at kundene føler seg ivaretatt og fornøyde. Fra 2013 til 2017 arbeidet Emelie i firmaet, der hun håndterte en rekke oppgaver som strakte seg over ulike fagfelt. Hun har også erfaring fra backoffice ved et meglerkontor. Denne erfaringen gjør henne i stand til å ha kunnskap om litt av alt, og hun har et bredt perspektiv som gjør henne til en verdifull styreleder.

Telefon: 48 30 50 20

E-post: emelie@vet.no

LEDIG STILLING/ VERDITAKSERING/ HELGELAND
Verdi Eiendomstakst AS i Mo i Rana er Helgelands største takstfirma innen Verditaksering av bolig. Vi er 5 heltidsansatte og har siden 2012 utført omlag 3100 takstrapporter (hovedsakelig tilstandsrapporter med verditakst) i en av Norges vakreste regioner.
Etter at ny Avhendingslov og den nye forskriften trådte i kraft har vi hatt en jevn økende pågang. Vi håper derfor du vil være med på laget i vårt svært så hyggelige team, og har du riktig kompetanse er du hjertelig velkommen til å søke.
Kvalifikasjoner:
1. Du er utdannet takstmann/bygningssakskyndig ved NEAK og er godkjent (eller vil kunne bli godkjent) medlem av Norsk Takst.
2. Alternativt påbegynt takstutdannelsen, og med det kan få godkjent takstfullmektighets-avtale hos Norsk Takst i samarbeid med Verdi Eiendomstakst AS.
3. Ved manglende takstutdannelse kan en subsidiert takstutdannelse være en løsning. Forutsetningen er i så fall at du er utdannet fra teknisk fagskole bygglinje, bygningsingeniør eller byggmester innen tømrer eller murerfaget.
4. Du bor i Rana-regionen, eller er eventyrlysten og flytter gjerne til vakre Helgeland. I “prøveperioden” løser vi i så fall i fellesskap et enkelt/rimelig bosted i Mo i Rana.
Vi håper du finnes “der ute”, og hjertelig velkommen skal du være! 😃
Søknad sendes på epost til dagottar@vet.no.
For nærmere informasjon ta kontakt med Dag Ottar Mikalsen eller Ørjan Klausen på mobil 411 11 466 / 483 05 020.
Skroll til toppen